За нас


Трилогия е верига с чисто нови обзаведени апартаменти, готови за резервирване. Те са идеалното решение за нощувки, ваканции, почивки, по бизнес или друга причина за настаняване в Бургас.

Апартаментите са разположени в три новопостроени сгради. И трите сгради се намират в централната част на града, на 50-80 метра една от друга. Разстоянието от сградите до автогара Юг и ж.п. гарата на Бургас е около 300 метра. Разстоянието до централния плаж - около 500 метра.

Апартаментите ни разполагат с една или повече спални, дневна, кухня, тераса, баня, асансьор. Също предлагаме всякакви удобства, като безплатен интернет, голям плазмен телевизор, хладилник, климатик и други екстри, които ще помогнат за приятната ви почивка.

В близост до апартаментите има хранителни магазини, магазини за дрехи, ресторанти, барове, кафенета, нощни клубове и също така има много природни забележителности. В рамките на 50 до 100 метра от сградите на Трилогия са разположени всички бургаски музеи. В нашия сайт периодично публикуваме списъци със събития от културния афиш на града, защото екипът на Трилогия се грижи за това, престоят на клиентите в нашите апартаменти да е възможно най-удобен и комфортен.

Ако имате нужда от апартамент за нощувка в Бургас или за прекарване на отпуската на море, апартаментите на Трилогия са отличното решение.

Контакти и страници в социални мрежи